نارنج پلو
نارنج پلو
موادمورد ضرورت
پوست نارنج و یا مالته به مقدار دلخواه
خلال بادام پوست شده
خلال پسته پوست شده
برنج نیم کیلو
روغن نیم گیلاس
زعفران
طرز تهیه
برنج را که قبلا نم نموده اید جوش داده و صاف نماید وبعد از اینکه آب روغن برنج را اضافه نمودید
خلال پوست مالته و یا پوست نارنج را قبلا چند بار جوش داده تا تلخی آن کاملا از بین برود و کمی چکاوه بوره درست نماید و خلال نارنج و یا مالته را داخل چکاوه اضافه کنید تا خوب طعم شیرینی را به خود بگیرد و یاد تان نرود که به چکاوه کمی زعفران اضافه نماید تا رنگ بهتری به خلال نارنج و یا مالته بدهد و بعد آنرا با خلال بادام و پسته یکجا نموده زمانیکه برنج را دم کردید همه مواد را در کنار برنج بگذارید و یا داخل کاغذ المونیم پیچیده در کنار برنج تان بگذارید. وقتی که برنج تان دم کشید برنج را در ظرف مورد نظر تان بکشید و روی آن کمی از برنج را زعفران زده همراه با خلال بادام و پسته و خلال نارنج تزیین نماید .
برچسب: ،