رولت کچالو و گوشت قیمه
رولت کچالو و گوشت قیمه
مواد مورد ضرورت
گوشت قیمه
پیاز
بادنجان رومی
پنیر
گشنیز
کچالو جوش داده
سیر
نمک
مرچ تازه تند
زنجفیل
طرز تهیه
گوشت قیمه را بپزید و پیاز را رنده نموده با آن علاوه نماید وبعد همه مواد را خورد خورد ریزه کنید و با هم مخلوط نماید
آرد /خمیره / شیر /نمک و روغن را خمیر کنید و مدت نیم ساعت بگذارید تا خمیر برسد بعد خمیر را به چهار یا پنج ذغاله تقسیم کنید و این بستگی دارد به مقدار خمیر شما
هر قسمت از خمیر را خوب هموار نموده و مواد آماده شده را روی خمیر هموار نمایید و بعد خمیر را با مواد بپیچانید و روی خمیر را زرده تخم مرغ بزنید و داخل داش بگذارید تا روی خمیر سرخ شود مدت نیم ساعت بیشتر ضرورت ندارد بعد از پخته شدن انرا گرد گرد بریده و با سبزیجات تزیین نمایید
.بسیار خوش مزه است البته با ماس و چتنی امتحان کنید
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: