دسر ماس
دسر ماس
ماس یک لیتر
خرما صد گرام
قیماق یک لیتر
پودر ژلاتین 1 قاشق غذا خوری
خلال پسته
خلال چهارمغز
طرز تهیه: خسته خرما را جدا کنید و با ماست و قیماق خوب مخلوط نمایید
َ اگرداخل مخلوط کن بریزید، تا زمانی که یک دست شود بهتر است
پودر ژلاتین را با آب ترکیب کنید و روی بخار آب قرار دهید، هنگامی که پودر کاملا حل شد و حالت شیشه ای پیدا کرد، آن را به مخلوط ماست اضافه نمایید.
مقداری چهارمغز خرد شده را نیز داخل دسر ریخته و آن را در ظرف دلخواه تان بریزید و داخل یخچال به مدت 3 ساعت قرار دهید تا دسر بسته شود.بعد
آن را با مقداری آب گرم از قالب جدا کنید. روی آن را با خلال پسته و چهار مغز به نوع دلخواه تان تزئین نمایید.
برچسب: ،