دولمه کچالو و مرچ دولمه
دولمه کچالو و مرچ دولمه
گوشت قیمه پخته شده را با پیاز و برنج پخته شده و ادویه مخلوط نمایید و بعد داخل کچالوو مرچ دولمه را خالی نموده مواد مذکور را داخل آن پر کنید و داخل دیگ پچینید
کمی رب بادنجان رومی را با نمک و روغن و کمی سرکه یا آب تمر هندی مخلوط نموده روی دولمه ها بریزید و بگذارید دولمه ها بپزند و اگر داخل ظرف نسوز بریزید و داخل داش بگذارید هم خوب می پزد وهم خوب به روغن می اید
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: