بورانی بادنجان
بورانی بادنجان
بادنجان ها را پوست نموده و گرد گرد قاش کنید و در روغن سرخش کنید بعد داخل دیگ و یا ماهیتابه چیده روی آن کمی آب را که با رب بادنجان رومی نمک و مرچ به مقدار ضرورت مخلوط نموده اید و به آن اضافه کنید و بگذارید تا بادنجان ها به روغن بیاید بعد ماس که با سیر میده شده مخلوط نموده اید روی ظرف بمالید و بعد بادنجان ها را بکشید و روی بادنجان ها را دوباره ماس سیر دار بزنید و کم هم نعناع رویش بپاشید اشتهای خوب
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: