شیرینی خرما
شیرینی خرما
1 قاشق چای خوری خمیر ترش
1 دیسی لیتر شیر و یا ماست
1 قاشق غذا خوری عسل
نیم دیسی لیتر سبوس میده شده از گندم
2 دانه تخم مرغ
8 دیسی لیتر آرد
یک قاشق چای خوری نمک
2 قاشق غذا خوری مسکه
طرز تهیه
خمیر ترش را در آب گرم حل کنید و تمام مواد را با هم مخلوط نماید
و مدت 30 دقیقه بگذارید تا خمیر برسد
بعد از خمیر ذغاله های کوچک برداشته و به صورت گرد هموار می کنیم
و هر خمیر را به هشت قسمت تقسیم می کنیم و داخل هر قسمت خرما بدون هسته با چهار مغز می گذاریم
و از طرف پهن به طرف باریک می پیچانیم و داخل فطنوس داش گذاشته رویش را تخم مرغمی زنیم و می گذاریم مدت 20 دقیقه دیگر می گذاریم تا خوب شیرینی ها پف کند و بعد به درجه 250 داش گذاشته مدت 10 تا 15 دقیقه می گذاریم تا روی شیرینی ها کمی سرخ شود
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: