دو پیازه
دو پیازه
برای تهیه دو پیازه هر قدر گوشت که خودتان ضرورت دارید با پیاز و ادویه دلخواه تان بپزید
البته من مرچ سیاه و زرچوبه و نمک ومرچ سرخ به آن اضافه کردم
بعد از پختن گوشت مقدار زیاد پیاز را حلقه حلقه بریده در روغن کمی سرخ کنید و در وقت سرخ کردن کمی زرچوبه به آن بزنید رنگ زیبای به خود می گیرد و بعد سرکه به اضافه کنید بسیار مزه دار می شود . در اخیر گوشت را وسط ظرف تان بکشید و اطراف آنرا از پیازکه درست نموده اید بریزید و بعضی ها دوست دارند که دال نخود را جدا گانه پبزند و در کنار گوشت با پیاز بگذارند این بستگی به خودتان دارد .شما می توانید روی دو پیازه را با مرچ میده شده سرخ و مرچ سبز و سرخ تازه تزیین نمایید
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: