مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

کیک میوه ای خوشمزه

یکی از خوشمزه ترین و خوش عطرترین انواع کیک ،همین کیک میوه ای است

اگه برای پذیرایی از مهمونهای عصرونه دنبال یه گزینه خوب و همه پسند هستید از این کیک غافل نشید

اگه  همراه با یه لیوان شربت و یا آبمیوه خنک  سرو کنید یه عصرونه کامل و خوشمزه خواهید داشت

مواد لازم برای 4 نفر

آرد ..........................................200 گرم(2 پیمانه)

شکر .......................................100 گرم(3/4 پیمانه)

کره .........................................80 گرم(1/2پیمانه)

تخم مرغ ....................................2 عدد

رنده پوست پرتقال..........................1قاشق مربا خوری

بکین پودر......................................1/2 قاشق مربا

نمک ..........................................1/2 قاشق چایخوری

وانیل ...........................................1/2 قاشق چایخوری

میوه دلخواه (من از آلبالو،سیب،توت فرنگی و قیسی آب کرده استفاده کردم)

خلال بادام و گردوی خورد شده(بنا به دلخواه)

طرز تهیه:

شکر و کره را با همزن  مدتی هم میزنیم تا وقتی که کرم رنگ شود و حالتی کش دار پیدا کند

سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم و با دور متوسط همزن کمی میزنیم

در ادامه وانیل و رنده پوست پرتقال را به مخلوط اضافه میکنیم

آرد ،بکین پودر ،و نمک را با هم مخلوط و سه بار الک میکنیم

آرد الک شده را به مخلوط اضافه میکنیم

در اینجا خمیر چسبناکی بدست میآید،اگر خیلی شل بود میتوانیم تا حدود 50 گرم آرد بیشتر اضافه کنیم

خمیر را داخل کاغذ روغنی گذاشته و میزاریم تو فریزر به مدت 15-20 دقیقه

کف قالب رو چرب میکنیم و کمی آرد میپاشیم(به جای اینکار از کاغذ روغنی هم میتونید استفاده کنید)

خمیر را به دو قسمت نامساوری تقسیم میکنیم

دستتون رو چرب کنید و خمیر رو خوب کف قالب به طور یکسان پهن کنید

حالا میوه های خورد شده رو روی سطح کیک به طور پراکنده میریزیم

حالا اون خمیر باقیمونده رو به صورت نوارهای باریک و با توپهای کوچیکتر از گردو ،روی سطح کیک قرار میدیم

حالا روی قسمتهایی که میوه ها دیده میشند،کمی بادام و گردو میریزیم

قالب میره تو فر که از قبل با دمای 180 گرم شده

به مدت 35-45 دقیقه

میتونید برای طلایی و زیبا شدن سطح کیک،دو سه دقیقه آخر روی کیک زرده تخم مرغ بزنید و کنجد بپاشید و حرارت بالا را روشن کنید تا روی کیک تغییر رنگ دهد

نوش جان






برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)