مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

خامه فرم گرفته

یکی از بهترین گزینه ها برای پوشش و تزئین انواع کیک و تزئین خامه فرم گرفته است

شما میتونید خامه آماده و فرم گرفته رو از آقای قناد سر خیابون بگیرید

یا اینکه خودتون دست به کار بشید و یه خامه خوشمزه و خوش ظاهر درست کنید

طرز تهیه

 یه بسته خامه صبحانه با چربی 30 درصد لازم داریم با هر مارکی که دوست دارید(من از پگاه و کاله استفاده میکنم)

خامه رو با یک چهارم وزنش پودر شکر و 1/4 قاشق چای خوری وانیل مخلوط میکنیم(زیاد هم نزنید،فقط با قاشق کمی زیر و رو کنید که مخلوط بشند)

بعد میزاریم تو فریزر به مدت 2-3 ساعت

وقتی خامه رو از فریزر بیرون میاریم ،یه حالت نیم بند داره،

حالا با دور متوسط هم زن(نه کمتر و نه بیشتر)میزنیم تا خامه پف کنه

توجه داشته باشید که چند دقیقه اول که خامه رو میزنیم یه حالت روون و شل پیدا میکنه،نگران نشید و به هم زدن ادامه بدید،تقریبا بعد از ده دقیقه یا کمی بیشتر خامه فرم میگیره

وقتی جای پره های هم زن روی خامه موند،یعنی خامه فرم گرفته،دیگه هم نزنید ،چون اگه بیشتر هم بخوره تبدیل به روغن میشه و دیگه قابل جبران نیست

توجه:

1- خامه رو بدون شیرین کردن تو فریزر نزارید ،چون میببره

2-خامه گرم رو نزنید چون تبدیل به کره میشه

3-وقتی خامه رو روی کیک زدیم باید یکی دو ساعت تو یخچال بمونه ،بعد بقیه تزئینات نهایی رو انجام بدیم

4-خامه خیلی تو فریزر نمونه و یخ نزنه،اگه یخ بزنه وقت هم زدن آب میندازه

5- اگه خامه شکلاتی خواستید میتونید کمی پودر کاکائو که با یک قاشق غذا خوری آب سرد مخلوط کردیم رو به خامه اضافه و کمی هم بزنیم

یا میتونیم شکلات آب شده و سرد شده رو به خامه اضافه کنیم

6- مناسبترین ظرف برای فرم دادن خامه ،ظرف استیل میباشد



عکس تزئینی است




برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)