مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

کیک شکلاتی با روکش گاناش


دوست داران شکلات و دسرهای شکلاتی این کیک یکی از خوشمزه ترین کیکهای شکلاتیه

اگه مثل من هلاک طعم کاکائو و شکلات تلخ هستید حتما این کیک رو امتحان کنید

این کیک رو برای تولد یکی از اعضای خانواده پختم که متولد پاییز بود ،بنابراین برای تزئین از تم پاییز و شاخ و برگهای خشک پاییزی  استفاده کردم

مواد لازم برای 6 -8 نفر(البته این کیک با دو برابر مواد پخته شده)

تخم مرغ.....................................6 عدد

آرد ...........................................100 گرم(یک پیمانه پلوپز)

شکر .........................................150 گرم(یک پیمانه پلوپز)

پودر کاکائو.................................... 50 گرم(یک دوم پیمانه پلوپز)

بکین پودر .....................................1/5 قاشق چای خوری

آب داغ ..........................................4 قاشق غذا خوری

وانیل..............................................1/2 قاشق چای خوری

(اگه نخواستیم کیک کاکائویی باشه،مقدار آرد میشه 150 گرم و کاکائو حذف میشه)


طرز تهیه:

طرز تهیه:

ابتدا سفیده و زرده رو از هم جدا کنید

سفیده رو با نیمی از شکر میزنیم تا تبدیل به کف شود و جای هم زن روی کفها بماند

زرده را با نیم دیگر شکر و وانیل آنقدر هم میزنیم تا کرم رنگ شود،سپس کمکم 4 قاشق آب داغ را اضافه میکنیم و باز کمی هم میزنیم

بعد سفیده را آهسته به زرده اضافه میکنیم،همزن را کنار میگذاریم و به صورت دورانی و به یک طرف با هم مخلوط میکنیم(استفاده از همزن بعد از این مرحله پف کیک را از بین میبرد)

بعد آرد و بکین پودر و کاکائو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم

آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه میکنیم و آهسته مخلوط میکنیم

داخل قالب کاغذ روغنی می اندازیم

(اگر قالب گرد باشد،قطر 23 سانتی و اگر مستطیل باشد سایز 20در 30 مناسب این مقدار مواد است)

مواد را داخل قالب میریزیم و در فری که از قبل با درجه 180 سانتی گراد گرم شده قرار میدهیم

زمان پخت40-50 دقیقه

***

مواد لازم برای تزئین:

خامه فرم گرفته

گردو و موز برای بین لایه ها

گاناش

برگهای شکلاتی

***

تزئین کیک و خامه کشی:

وقتی کیک سرد شد از ارتفاع اونو به سه قسمت مساوی برش بزنید

برش اول جلو دستتون بزارید

روش کمی شربت  و یا آب کمپوت و یا آب میوه بریزید(برای اینکه کیک خیلی خشک نباشد)

بعد مقداری خامه فرم گرفته روش بریزید و همه جای سطح کیک رو پوشش بدید

بعد مقداری موز ورقه شده، و گردوی خورد شده روی خامه ها بریزید(میتونید هر کمپوت و یا مغزی که دوست دارید رو جایگزین کنید)

بعد لایه دوم کیک رو روی این سطح قرار بدید و دوباره همون کارهای مرحله اول رو انجام بدید و بعد آخرین لایه رو بزارید،اینجا کمی کیک رو با دست فشار بدید تا مواد منسجمتر بشه و موقع برش خورد کیک لایه ها از هم جدا نشه

حالا کمی خامه روی سطح و اطراف کیک بکشید و بزارید تو یخچال 2-3 ساعتی بمونه و خودشو بگیره(به این مرحله آستر کشی خامه میگند)

وقتی کیک خودشو گرفت گاناش سرد شده رو با کمی فاصله از بالا تو مرکز کیک میریزیم ،تا زمانی که کمی از گاناش روی دیواره کیک سرازیر بشه(اگه بخوایم کامل رویه شکلاتی داشته باشه ،اونقدر گاناش  میریزیم که تمام دیواره کیک رو هم بپوشونه)

دوباره میره تو یخچال و بعد از نیم ساعت برگهای شکلاتی رو روش میچینیم

(آموزش ساخت برگهای   شکلاتی رو هم در آینده خواهم گذاشت)










برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)