گاناش(برای پوشش انواع کیک و دسر)
شکلات به کار رفته در گاناش میتونه سفید و یا قهوه ای باشه ،
مواد لازم
خامه صبحانه........................................... یک بسته
شکلات سفید یا قهوه ای............................ 200 گرم(اگه مقداریش شکلات تلخ باشه خوشمزه تر میشه)
طرز تهیه
خامه رو تویه ظرف ترجیحا شیشه ای روی حرارت میلایم و مستقیم میزاریم ،بعد از چند دقیقه خامه شروع به حباب زدن میکنه،حالا شکلات خورد شده رو میریزیم وسط خامه ،ولی هم نمیزنیم
میزاریم چند لحظه با گرمای خامه شکلات ذوب بشه،وقتی ذوب شد ،هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم
اگه میخواستین از گاناش برای روی کیک استفاده کنید و میخواستین ظاهر براقی داشته باشه
میزاریم تو دمای آشپز خونه تا سرد بشه و بعد روی کیک میریزیم
اما اگه میخواین از گاناش برای لایه های میانی کیک استفاده کنید،وقتی کمی از حرارت افتاد،حدود یک ساعت داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره و بعد استفاده کنید
برچسب: ،