مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

کیک ساده


برای این اسمشو گذاشتم کیک ساده،چون خیلی راحت و بی دردسر درست میشه

اگه تجربه زیادی تو کیک پختن ندارید،پخت این کیک میتونه براتون تجربه راحت ،مفید و رضایت بخش باشه

تقریبا هر هفته این کیک رو میپزم و همیشه نتیجه مطلوب و قابل قبول بوده،این همه تبلیغ کردم که بگم،حتما این کیک رو درست کنید و مثل من و همسرم مشتری پر و پا قرص این عصرونه خوشمزه بشید

مواد لازم

آرد........................................................3تا 3/5 پیمانه

شکر......................................................2 پیمانه

ماست غلیظ............................................1/5 پیمانه(اگه غلیظ نبود،کمتر بریزید)

روغن جامد یا مایع.................................................... 3/4 پیمانه

تخم مرغ متوسط........................................3 عدد

رنده پوست پرتقال.......................................1 قاشق غذا خوری(اگه نداشتید ،میتونید حذف کنید)

بکین پودر.................................................. 1/5 قاشق مربا خوری

جوش شیرین...............................................1 قاشق چایخوری

کاکائو در صورت تمایل......................................2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

ابتدا رنده پوست پرتقال رو توی ماست بریزید که خیس بخوره و عطرش رو به ماست بده

آرد رو با بکین پودر و جوش شیرین مخلوط و حداقل  سه بار الک کنید

شکر رو روغن رو مخلوط و با همزن به مدت 5 دقیقه بزنید(اگه همزن برقی ندارید،میتونید با همزن دستی کار کنید)

تخم مرغها رو یکی یکی به مواد اضافه و خوب هم بزنید،وانیل رو همزمان با تخم مرغها اضافه کنید(اضافه کردن وانیل به تخم مرغ باعث میشه که کیک بوی تخم مرغ نده)

حالا ماست و آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید،یعنی کمی ماست بریزید،کمی آرد،دوباره ماست و بعد آرد و...

در اینجا اگه مایل باشید میتونید کشمش و یا گردو توی کیک بریزید ،و یا اصلا هیچکدومو نریزید

 یا اگه میخواستید قسمتی از کیک کاکائویی باشه،مقدار کمی از مایع کیک رو با کاکائو مخلوط کنید

ابتدا مایع سفید رو بریزید تو قالب چرب شده بعد مایع کاکائویی رو به طور نامنظم روی مواد سفید بریزید

حالا قالب رو بفرستید تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45-55 دقیقه

طبق معمول همه کیکها،به هیچ عنوان تا پایان پخت ،در فر باز نشه

بعد از سرد شدن کیک اونو به اندازه دلخواه برش بدید و تزئین کنید

من این کیک رو تزئین نکردم تا بافت روی کیک رو ببینید

نوش جون







برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)