مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

بامیه و زولبیا


خدایا ببخش اگه بیشترین دلیلی که هلاک ماه رمضونم اینه که هر شب بساط بامیه زولبیا به راهه

اللخصوص بامیــــــــــــــــــــــــــــــــــــه

مهمترین حسن درست کردن خوراکیهای مورد علاقمون تو خونه اینه که از بهداشتی بودن و سالم بودن مواد اولیش کاملا مطمئنیم،

اگه شما هم عاشق بامیه زولبیا هستید و دلتون میخواد خودتون امادش کنید،دست به کار بشید که خیلی راحته


بامیه

مواد لازم


آب.....................................................................1/5 پیمانه

ارد....................................................................1/5 پیمانه

تخم مرغ............................................................... 3 عدد

روغن جامد یا مایع یا کره نرم شده...........................3 قاشق سوپخوری

شربت غلیظ.........................................................3 قاشق سوپخوری(برای خوشرنگ شدن بامیه)

وانیل................................................................. 1/4 قاشق چایخوری

نمک................................................................. یک پنس


آب و روغن و نمک رو بزارید روی حرارت تا شروع به جوشیدن کنه،در حدی که روش حباب بزنه کافیه

آرد الک شده همراه با نمک رو یکباره بهش اضافه کنید و روی حرارت ملایم شروع به همزدن کنید

اونقدر ادامه بدید که خمیر از ظرف جدا بشه

از رو حرارت برش داریدفکمی مه سردتر شد یکی از تخم مرغها رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید،کاملا مخلوط شد،تخم مرغ بعدی و خوب مخلوط کنید و وانیل رو اضافه کنید و اخرین تخم مرغ رو اضافه کنید

حالا خمیر امادست برای پختن

تو یه ظرف روغن بریزید،مقدار رو غن اونقدر باشه که بامیه توش شناور بشه و به کف ظرف نخوره

ظرف رو روی حرارت متوسط قرار بدید

روی قیف ماسوره کنگره دار بزارید و خمیر رو داخل قیف بریزید،روی ظرف نگه دارید و با قیچی چرب شده  به اندازه دلخواه کات کنید ،جوری که مستقیم وارد روغن داغ بشه

وقتی بامیه های خوشگلمون طلایی شدند از تو روغن بیرون بکشید و روی صافی بزارید تا روغن اضافش بره،بعد توی شربت ولرم بندازید و 4-5 دقیقه بعد بیرون بیارید

نوش جان


******************************************************************************


زولبیا

مواد لازم

نشاسته گل...................................................220 گرم

آرد سفید.......................................................2 قاشق غذاخوری

ماست ..........................................................300 گرم

گلاب..................................................................2 قاشق مربا خوری

روغن جامد.........................................................یک قاشق مربا خوری

بکین پودر ...........................................................یک قاشق مربا خوری

شربت غلیظ.........................................................سه قاشق غذا خوری

طرز تهیه

گلاب رو به ماست اضافه کنید و هم بزنید

نشاسته و ماست رو با هم خوب مخلوط کنید تا نشاسته توی ماست حل و یکدست بشه

حالا روغن،بکین پودر و شربت رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید

حالا آرد رو اضافه و مجدد هم بزنید

خمیر بدست اومده رو حدود یکساعت استراحت بدید

روغن رو بزارید داغ بشه(خیلی داغ نشه که دود کنه)

مواد رو توی قیف با ماسوره مخصوص زولبیا بریزید و توی روغن داغ بصورت مارپیچ حول یک مرکز بصورت دایره بریزید

وقتی طلایی شد،مستقیم توی شربت ولرم بزارید و با پشت قاشق یا کفگیر،زولبیا رو فشار بدید داخل شربت

4-5 دقیقه بعد از شربت بیرون بیاریدش و توی صافی بزارید شربت اضافش بره

اگه مواد زولبیا خیلی شل بود،خیلی کم آرد اضافه کنید

اگه زولبیا پف نکرد،کمی بکین پودر اضافه کنید

اگه زولبیا بعد از در اومدن از شربت شفاف نبود،مشکل از اونجاست که شربت به خورد زولبیا نرفته،شاید شربت خیلی غلیظ بوده

اگه زولبیا خمیری شد،یا خوب سرخ نشده،و یا شربت خیلی رقیق بوده

در ضمن،هر بار که مواد رو تو قیف میریزید ،خوب هم بزنید،چون نشاسته زود ته نشین میشه

نوش جان



شربت بامیه و زولبیا


مواد لازم

آب.......................................................................... یک پیمانه

شکر .......................................................................دو و نیم پیمانه

گلاب..........................................................................یک چهارم پیمانه

جوهر لیمو ...................................................................یک پنجم قاشق چایخوری(یا یک پنس)

زعفران آبکرده..................................................................بسته به غلظتو رنگ زعفران و دلخواه


طرز تهیه:

شکر و آب و گلاب  و جوهر لیمو را روی حرارت ملایم بزارید تا شکر کاملا حل شود حدود 10-15 دقیقه طول میکشد

بعد زعفران را اضافه کنید

چند دقیقه دیگه صبر کنید شربت آمادست

>

نکته:جوهر لیمو نداشتید یک قاشق آبلیمو به جاش بریزید

نکنه،اگه نیاز به هم زدن بود،فقط با قاشق چوبی هم بزنید



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)