اسنک هندی Murukku
نمک را در ۲ فنجان آب حل میکنید و میگذاریم روی آتش تا به جوش بیاید.
حرارت گاز را کم می کنیم و آرد را به آب اضافه میکنیم تا خمیر چسبناکی بدست آید.
در خمیر را می گذاریم و از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود.
بقیه مواد را به خمیر اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی درست شود. اگر خمیر زیاد شل بود آرد و اگر سفت شد آب گرم به آن اضافه میکنیم. سفتی خمیر باید به اندازه ای باشد که از قالب بیسکوییت به راحتی خارج شود.
روغن را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود.
روی یک تخته یا سینی چرب با استفاده از قالب ستاره ای خمیر را به شکل مارپیچ چسبیده میریزیم.تا اندازه ی یک بیسکویت شود.
اسنک را در روغن سرخ می کنیم.
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: