کاری تخم مرغ هندی
- 4 تخم مرغ آب پز
- 2 پیاز متوسط خورد شده
- 2 گوجه فرنگی مکعبی ریز خورد شده
- ۳ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
- 2 پر سیر خورد شده
- 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
- 3 فلفل سبز تند خورد شده (مقدارش بستگی به میل شما به تندی داره!)
- نمک به میزان لازم
- ربع قاشق چایخوری پودر زردچوبه
- ۱ و نیم قاشق چایخوری فلفل قرمز
- ۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
- ۴ قاشق چایخوری روغن زیتون
- ربع قاشق چایخوری گرام ماسالا (ترکیبش رو بعدا" سر فرصت می نویسم!)
- ۱ و نیم فنجان آب
روغن را داغ و اول کمی پیاز را تفت می دهیم بعد سیر و زنجبیل را اضافه می کنیم.
روی حرارت ملایم ادویه ها را اضافه میکنیم. اگر ادویه ها بسوزند تلخ می شوند .
گوجه و رب را اضافه میکنیم .صبر میکنیم تا گوجه ها سرخ شده و به روغن بیفتد.
فلفل سبزها اضافه میکنیم( اگر از فلفل دلمه ای استفاده می کنید بهتر است قبل از گوجه کمی سرخ شود.)
آب را اضافه میکنیم و ۱۰ دقیقه می گذاریم بپزد.
تخم مرغ ها را یا درسته یا به صورت نصفه داخل سس آماده شده می ریزیم. ۵ دقیقه بعد آماده مصرف است.
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: