ناچو Nachos
این اسنک مکزیکی رو میشه به طرق مختلف درست کرد من اینجوری درست میکنم:
۲ قوطی کنسرو لوبیا چیتی ( اگر دوست دارید میشه یکیش با قارچ باشه)
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ قاشق پیازداغ
۲ ق چایخوری زیره سابیده (زیره سیاه بهتر است)
۱ ق چایخوری دارچین
۱ ق چایخوری پاپریکا
۳ ق چایخوری فلفل قرمز تند
۱ فنجان گوجه فرنگی یا گوجه مینیاتوری نگینی خورد شده
۱ فنجان فلفل دلمه ای نگینی خورد شده (بهتر است رنگ های مختلف باشد)
نیم فنجان زیتون سیاه حلقه شده
۱ عدد پیاز متوسط یا ۴ عدد پیازچه کامل نگینی خورد شده( اگه فلفل بنفش داشته باشید خیلی خوشگل تر میشه)
۴ ورق پنیر ورقه ای زرد و سفید
اول گوشت چرخ کرده + پیازداغ+ادویه ها+ فلفل قرمز+نمک سرخ میکنیم.
کنسرو های لوبیا رو گرم می کنیم توی ظرف می ریزیم.
بعد گوشت تند رو روش پخش میکنیم بعد به ترتین فلفل دلمه ای و پیاز وزیتون و گوجه فرنگی رو روش میریزیم.
آخر سر پنیر های ورقه ای رو تکه تکه روش پخش می کنیم و ۱۰ دقیقه در فر میگذاریم تا مواد گرم و پنیر ها آب شود.
میشه یک لایه پنیر خامه ای که با ماست خامه ای یا شیر نرم شده لای مواد ریخت و روش رو پنیرهای خشک مثل پارمسان رنده کرد .
ضمنا" در ورژن اصلی کاهو ی ریز خورد شده هم هست که من معمولا" چون کنارش سالاد کاهو میذارم دیگه روش نمیریزم.
موارد استفاده:
در رسیپی های اصلی مواد رو لابه لای چیپس تردیلا میریزن ولی من چیپس یا نان خشک رو کنارش میذارم
برچسب: ،