مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

شیرینی نارگیلی Coconut Macaroons


پس از مطالعه و بررسی سایت های مختلف داخلی و خارجی فرمول کلی این شیرینی رو یافتم:

برای هر ۲ عدد سفیده تخم مرغ

۲۵۰ گرم پودر نارگیل (حدود یک فنجان و نیم)

نصف فنجان شکر

نوک قاشق چایخوری وانیل

دستور تهیه :

سفیده تخم مرغ ها رو که به دمای اتاق رسیده و خیلی سرد نباشه باسرعت بالای میکسر خوب میزنیم تا کاملا" کف کنه و وقتی کجش کنیم از ظرف نریزه !!! این هم از تکنیک های آشپزی پروفشنال!!! 

شکر  و وانیل رو کم کم در حین هم زدن به تخم مرغ ها اضافه می کنیم. میکسر رو خاموش و نارگیل ها رو کم کم به سفیده تخم مرغ شیرین اضافه می کنیم به آرومی با قاشق هم میزنیم تا پفش نخوابه!

روی کاغذ روغنی چرب توی سینی فر به فاصله شیرینی های کوچولو رو می چینیم . با  ۱۷۰درجه سلسیوس (۳۳۸ فارنهایت ) به مدت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر میگذاریم. مدت بستگی به اندازه شیرینی ها داره پس حواستون باشه زیاد نمونه خشک بشه. 

بعضی نکات :

توی بعضی دستورها به جای شکر یک سوم فنجان عسل یا شیر عسلی (منظورم اون قوطی کوچیکاست که خیلی غلیظ و شیرین هستن) استفاده کردند شاید من هم شیرعسلی رو امتحان کنم.

بعضی از دستورها  یه کم پودر بادام هم اضافه کردن شاید بد نباشه ولی من لزومی نمی بینم شلوغش کنم!!

بعضیا به ازای هر  تخم مرغ یک قاشق آرد اضافه کردند که من نمیکنم چون می ترسم پف نکنه مگر اینکه بیکینگ پودر هم بریزم که من ترجیح می دم نریزم .پس بیخیال آرد!

بعضی دستورها یه کم آبلیمو  و نمک هم میریزن که من نمی ریزم. شیرینی باید شیرین باشه دیگه!

 

 



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)