مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

نان چای

در مورد نان چای من عینا" دستوری که از قدیم داشتم رو تو سایت سفره خونه http://sofrehkhune.com   پیدا کردم و چون جرات هیچ دخل و تصرفی به علت سنتی بودنش ندارم عینا" همون رو میذارم اینجا:

مواد لازم :

آرد : 1 کیلو

پودر قند : 300 گرم
روغن 350 گرم
ماست : 3 قاشق غ
بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
هل کوبیده : نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ : 2 عدد کامل + 2 عدد زرده

برای رومال شیرینی :

2 عدد زرده                                                                                                                    

زعفران آبکرده

2 قاشق ماست                                                                                                               

در آخر کنجد

طرز تهیه :

اول روغن را آب کرده (ولرم شود) بعد پودر قند رو درونش حل می کنیم وقتی کامل پودر قند در روغن حل شد ( آرد + پودر هل + بکینگ پودر رو با هم الک میکنیم ) و کم کم به مواد اضافه میکنیم حالا باید تخم مرغ ها رو در ظرف جدا مخلوط کرده و به مواد اضافه کرد و در آخر 3 قاشق ماست رو به مخلوط اضافه میکنیم . حالا خمیر لطیفی به دست میاد که کلاً به روغن اضافه نیازی نداره راحت میشه قالب زد در سینی فر گذاشته و رومال رو بهش اضافه کرده و در آخر روش کنجد پاشید و با درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه در سینی وسط فر قرار دهید .

چند نکته خودم اضافه کنم:

۱ من هل بیشتر میریزم  فکر کنم یک قاشق مرباخوری رو بریزم.

۲ هرگز ترکیب هل و وانیل رو  با هم استفاده نکنید من یکسال این خبط بزرگ رو مرتکب شدم!

۳ حتما" مقداری از روغن رو کرمانشاهی میریزم چون مزه ش رو کاملا" سنتی می کنه.

 ۴ روغن رو آب نمی کنم با میکسر با شکر می زنم.

 ۵ تا جایی که یادمه یه کم خمیر مایه هم توی ماستش میریختم ضمنا" فکر کنم ماست بیشتر می ریختم. (باید از زن عمو جانم بپرسم اگر اشتباه بود می نویسم.)

۶ ضمنا" من خمیر رو یک روز در جای خنک میذاشتم بمونه.( باز اگه اشتباه نکنم!)

چقدر شک و تردید فکر کنم این یکی درست نکنم بهتره!!

 

لازمه بنویسم نان چایی برای عید درست کردم خیلی هم خوب شد:

روغن رو آب نکردم و با شکر زدم.

یک ق غ خمیرمایه در آب ولرم حل کردم و به مواد اضافه کردم. یعنی هم بیکینگ پودر زدم هم خمیر مایه.

ماست هم کمی بیشتر ریختم.

فکر کنم بهتره این شیرینی رو در یخچال نذاریم چون مزه اش خراب میشه

 



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)