سس تارتار
- ۱ فنجان سس مایونز
- 2 عدد پیازچه یا ۱ عدد پیاز کوچک خیلی ریز خورد شده
- ۴ ق غ خیار شور خیلی ریز خورد شده یا رنده شده ( اگر کاپاریس دارید نصف کاپاریس نصف خیارشور بریزید)
- ۱ ق چ سرکه (دلخواه)
- ۱ ق چ خردل (دلخواه)
- نصف ق چ شکر
- ۲ ق غ ترخون یا ۲ ق مرباخوری ترخون خشک خوردشده (یا شوید تازه یا خشک)
- ۲ ق غ جعفری خوردشده
- فلفل سیاه تازه سابیده
- ۱ ق غ آبلیموی تازه
تمام مواد را باهم مخلوط کنید.
این سس برای غذاهای دریایی عالی است.
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: