پنیر کممبر و گلابی

گلابی را در کره تفت میدهیم به مدت ۳ دقیقه تا نرم شود. آب سیب یا گلابی را اضافه میکنیم به همراه وانیل ۱ دقیقه روی حرارت بماند.
پنیر را از وسط به صورت دو لایه مساوی قسمت میکنیم.بیشتر مقدار گلابی ها را لای پنیر و مابقی را روی لایه ی بالایی می ریزیم. تکه های گردو را روی پنیر پخش می کنیم.
سرکه و عسل را مخلوط و حدود ۳ دقیقه روی حرارت میجوشانیم تا غلیظ شود. از روی حرارت بر می داریم تا سرد شود تقریبا"۵ دقیقه. این سس را روی تمام پنیر و گلابی و گردو می ریزیم.
بهتر است همان موقع سرو شود.
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: