نوتلا ( شکلات فندقی)

2 فنجان فندق بدون پوست ( حدود 280 گرم)
ربع فنجان شکر
نیم کیلو شکلات کم شیرینی
نصف فنجان کره نرم ( در دمای اتاق)
1 فنجان خامه
2 قاشق سوپخوری نمک
فندق ها را در سینی فر با حرارت 350 درجه قرار می دهیم تا قهوه ای شوند بعد می گذاریم تا سرد شود.
فندق ها را با شکر در غذاساز کاملا" مخلوط و له می کنیم.
شکلات را در ظرفی ریخته روی بخار آب قرار میدهیم تا آب شود.
از روی حرارت برداشته کره را با شکلات مخلوط می کنیم.
خامه و خمیر فندق را با شکلات مخلوط می کنیم خوب هم می زنیم.
داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: