مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

والک پلو با میگو

والک یکی از سبزی های پر خاصیته که برای مدت کوتاهی در بهار تو بازار پیدا می شه.

من چند سال پیش 1 کیلو والک خریدم و طبق عادت تو اینترنت سرچ کردم تا دستورغذا پیدا کنم.

در نهایت خودم با روش زیر پختم که خیلی مقبول خانواده افتاد!

اولا" اینکه والک بسیار لطیفه و با کمی حرارت آب میشه .

در مورد پاک کردن والک من اولین بار چون مطمئن نبودم ریشه هاش رو که مثل پیازچه ست و بویی شبیه موسیر داره نریختم توی غذا ولی دفعات بعد همه ی قسمت های سبزی رو ریختم و خوب بود.

مواد من کاملا" تقریبی و تجربی است:

نیم کیلو والک

4 پیمانه برنج

نیم کیلو میگوی پاک شده

2 قاشق پیاز داغ

1 قاشق مرباخوری زردچوبه

قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

1 قاشق مرباخوری زعفران سابیده

50 گرم کره

 نکته: این پلو رو با گوشت قلقلی هم میشه پخت

پیاز داغ را با کمی روغن گرم میکنیم و زردچوبه و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم بعد میگوها را که قبلا" خوب شسته و در آبکش ریخته ایم به پیاز داغ اضافه می کنیم بهتر است حرارت زیاد باشد تا میگوها آب نیندازد. وقتی  میگوها سفید شد (حدود 5 دقیقه) رب را به میگو اضافه می کنیم نصف استکان آب روی میگوها میریزیم با حرارت متوسط 5 دقیقه دیگر بماند.

در این مدت والک ها را همراه کره در قابلمه ی دیگری روی حرارت می گذاریم حدود 5 دقیقه تفت میدهیم بعد زعفران را که در آب حل کرده ایم به والک اضافه می کنیم.

 برنج را با آب و نمک و کمی روغن به صورت کته در پلوپز یا روی گاز بار میگذاریم تا آب آن تمام و برنج نرم شود.

در نهایت والکها و میگوها را لا به لای برنج ریخته و دم می اندازیم.





برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)