پلوی گل کلم و نخود
پیاز ها را به صورت لایه های نازک خورد کرده کمی در روغن تفت میدیم.
برچسب: ،
نمک و فلفل و ادویه ها رو اضافه کرده و سیرو زنجبیل رو اضافه می کنیم و سرخ میکنیم تا عطر ادویه ها بلند شود.
گل کلم و نخودها رو اضافه می کنیم و با ادویه ها خوب مخلوط میکنیم و کمی تفت میدیم.
2 لیوان بزرگ آب مرغ رو اضافه می کنیم کاملا" مخلوط میکنیم و درش را میبندیم تا دم بکشد.
موقع کشیدن گشنیزهای خورد شده را لابلای پلو ریخته و بادام های بوداده را روی پلو می ریزیم.
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: