پاته قارچ و ترخون

- 50 گرم کره
- 2 عدد پیاز کوچکریز خورد شده
- 1 عدد تره فرنگی ریز خورد شده
- 2 پر سیر له شده
- 200 گرم قارچ خورد شده
- 2 ق چایخوری دانه خردل ( یا سس خردل)
- 2 ق غ ماست خامه ای
- 4 ق غ ترخون خوردشده
پیاز و تره فرنگی و سیر را در کره تفت می دهیم.قارچ را اضافه میکنیم با حرارت زیاد تفت می دهیم تا آبش کشیده شود. خردل و ماست را اضافه میکنیم 2 دقیقه روی خرارت . بعد شعله گاز را خاموش می کنیم و ترخون را اضافه می کنیم.
می تونیم روی نان تست در فر بگذاریم یا در ظرف کنار نان و چیپس .
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: