مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

سبزیجات و گوشت چینی

نیم کیلو گوشت پخته شده ( مرغ یا گوشت یا میگو )

ربع کیلو قارچ تازه درشت ورقه شده

3 عدد هویج متوسط خلال شده

1 عدد فلفل سبز درشت (یا 1 عدد سبز کوچک و یک عدد قرمز) خلال شده

5 عدد کدوی سبز خلال  یا درشت حلقه شده

4 پر سیر ورقه شده

2 بند انگشت زنجبیل تازه رنده شده یا نصف ق غ پودر زنجبیل

2 ق غ روغن مایع

1 ق غ روغن کنجد

فلفل سیاه و فلفل قرمز پرک

مواد سس:

1 ق غ نشاسته

نصف فنجان آب یا آب گوشت

3 ق غ سس سویا

1 ق غ عسل یا شیره خرما

2 ق غ سرکه بالزامیک یا 1 ق غ سرکه

طرز تهیه:

اول مواد سس را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم و کنار میگذاریم. اگر از پودر زنجبیل اسفاده می کنید آن را در سس بریزید.

یک قاشق روغن را در تابه ای بزرگ یا ووک  WOK داغ می کنیم و قارچ ها را با حرارت زیاد تفت میدیم. تا آب اون کاملا" کشیده بشه.

سس رو روی قارچ ها میریزیم. و هم میزنیم تا سس غلیظ بشه.

این مواد رو در ظرفی کنار میگذاریم.

یک قاشق روغن در تابه ریخته اول سیر و زنجبیل و فلفل قرمز رو کمی تفت میدیم.بعد فلفل و هویج بعد کدو بعد گوشت پخته. مواد را روی حرارت زیاد تفت میدیم تا فقط سبزیجات کمی نرم شوند.

در آخر سس و روغن کنجد و فلفل سیاه رو می ریزیم و حدود 10 دقیق با حرارت ملایم میگذاریم نا سس به خورد مواد بره.

نکته:

از سیزیجات دیگه مثل کلم بروکلی - گل کلم - جوانه گندم - کلم پیچ - لوبیا سبز و پیاز هم میشه استفاده کرد.

فقط برای سبزیجاتی که آب میندازه بهتره جدا خوب تفت بدیم تا آبش بخار بشه بعد به مواد دیگه اضافه کنیم.

بهترین سویا سس برای این غذا همون شیشه های کوچیک در قرمز با مارک crown.

من به تجربه دیدم برای ذائقه ما ایرونیا بهتره گوشت یا مرغ یا میگو رو با پیاز و زردچوبه جدا بپزیم و در آخر به خوراک چینی اضافه کنیم.اگر با روش خودشون فقط تفت داده بشه گاهی بوی ضهم می گیره (نمی دونم چه جوری نوشته میشه!!)




برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)