کباب میگو با ادویه فرانسوی و سالاد کدوسبز
۲ قاشق چایخوری ادویه فرانسوی Herbes de Provence را در نصف فنجان مایونز با کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
فکر کنم برای ادویه کافیه مرزه و ریحون و رازیانه و آویشن (دو برابر بقیه) استفاده کنیم.
نیم کیلو میگو را به این سس آغشته و ۳ تا ۴ دقیقه کباب می کنیم.
سالاد کدو و پیاز:
۴ عدد کدوی متوسط اسلایس نازک شده ( بهتره با پوست گیر این کار رو انجام بدین)
۱ عدد پیاز بنفش کوچک اسلایس شده
۲ ق غ سرکه سفید
۲ ق غ روغن زیتون
نمک و فلفل
اول کمی نمک به کدوها زده نیم ساعت بعد با بقیه مواد مخلوط می کنیم.
بهتر است چند ساعت بعد مصرف شود.
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: