فرای سس Fry Sauce
یک فنجان مایونز
نصف فنجان سس گوجه کچاپ
1 ق چ پودر پیاز
3 تا ۴ ق چ آب خیارشور
این سس برای ناگت و مخصوصا" سیب زمینی سرخ کرده عالیه.
کلید قضیه اون آب خیار شوره که منظورم خیارشورهای کارخونه ای مخصوصا" اونایی که ترخون و سیر توشون هست.اگه نداشتین ۱ قاشق چایخوری سرکه بریزید.
میتونین یه کم دانه خردل سابیده یا سس خردل هم اضافه کنید ولی خیلی کم چون مزه خردل به بقیه طعم ها غالب می شه.
برچسب: ،
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: