مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

دال عدس

اولین نکته مهم اینکه دال عدس رو با مقدار زیاد آب نپزید. چون اگه آبش زیاد باشه هر چی هم بجوشونید دیگه سفت نمی شه.

حدود یک فنجان تمرهندی رو دریک فنجان آب جوش حل کنید تا خوب خیس بخورد.

4 فنجان دال عدس را در قابلمه بریزید طوری آب بریزید که حدود یک بند انگشت بالاتر از عدسها باشه . نمک و فلفل سیاه و کمی زردچوبه و یک قاشق چایخوری شکر داخلش بریزید. برای مزه بهتر میتونید آب مرغ یا گوشت یا قرص های مرغ یا گوشت هم توش بریزید. دال عدس مدت زیادی برای پخت نمی خواد معمولا" حدود 20 دقیقه می پزه. وقتی عدس ها نرم شد 1 عدد سیب زمینی متوسط رو به مکعب های کوچک خورد کنید و داخل عدس بریزید.

وقتی سیب زمینی ها پخت تمرهندی رو داخل آبکش ریخته با قاشق له کنید تا تمام موادش از صافی رد بشه و فقط هسته ها و ریشه ها بمونه. اگر لازم داشتید کمی آب جوش روی صافی بریزید فقط حواستون باشه آب زیادی نریزید که خوراکتون رو شل می کنه. این آب تمرهندی رو روی عدسها بریزید.

2 قاشق روغن در تابه بریزید یک عدد پیاز بزرگ رو در روغن سرخ کنید کمی که نرم و شفاف شد 5-6 پر سیر رو داخلش خرد یا له کنید. کمی که سرخ شد 2 ق چ زردچوبه و 2ق چ زیره سابیده و 2 ق چ تخم گشنیز سابیده و فلفل قرمز پرک به اندازه ای که میخواهید تند باشد را روی آن بریزید وتفت بدهید.

این مواد رو همینطور که داغ هستند به دال عدس ها اضافه کنید یه جوری که عدس ها رو کمی سرخ کند.

برای اینکه خوشرنگ بشه میتونید یک قاشق رب رو در کمی روغن تفت بدید و به دال عدس اضافه کنید. هم بزنید وروی حرارت ملایم بگذارید 10 دقیقه یا بیشتر تا جا بیفته.

این غذا هرچی تندتر باشه بهتره! می تونید ادویه کاری یا گرام ماسالا هم توش بریزید.




برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۲۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)