دال گل کلم و 5 ادویه هندی
- 1 1/2 فنجان عدس قرمز (دال)
- 4 فنجان آب
- 1 ق چ زردچوبه
- 1 ق چ نمک
- ۱ ق غ روغن
- 1 ق غ 5 ادویه هندی (پاچ فوران) (میتونید به صورت نسابیده یا سابیده استفاده کنید)
- 1 پیاز بزرگ خورد شده
- 2 پر سیر له شده
- 1/8 ق چ فلفل قرمز پرک
- 1 ق چ زنجبیل تازه رنده شده
- ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط پوست کنده و خورد شده ( میتونید از رب گوجه هم استفاده کنید(
- 1 عدد گل کلم بزرگ خورد شده ( گل های آن از هم جدا شود)
- 1/2 فنجان آب
دال عدس را با ۴ پیمانه آب روی حرارت بگذارید ۲۰ دقیقه تا بپزد. وقتی پخت از روی حرارت بردارید و نمک بزنید.
درحالی که عدس درحال پختن است روغن را در تابه بزرگی ریخته ادویه ها را در روغن تفت دهید. پیاز و سیر و فلفل و زنجیل را اضافه کنید. کمی سرخ کنید بعد گوجه و گل کلم و نصف فنجان آب را اضافه کنید تا ۱۰ دقیقه با در بسته بپزد.
دال عدس و گل کلم را با هم مخلوط کنید و مزه آن را تنظیم کنید اگر نمک یا فلفل بیشتر می خواهد اضافه کنید. ده دقیقه با هم بپزد تا جا بیفتد.
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: