رولت هویج و گردو
۱ و نیم فنجان هویج ریز رنده شده
۱ فنجان شکر ( یا یک فنجان سرخالی عسل)
۱ فنجان گردو خورد شده
۱ بسته بیسکویت ساقه طلایی خوردشده
۱ ق چ دارچین
پودر نارگیل برای دور رولت
هویج رو با کمی آب در ظرف دربسته می پزیم . هویج پخته و گردو بیسکویت و دارچین رو در میکسر یا غذاساز خوب مخلوط می کنیم. خمیر بدست اومده رو به صورت رول درآورده در نارگیل می چرخانیم .۱ تا ۲ ساعت در یخچال بماند . موقع سرو برش می زنیم.
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: