خوراک هندی ریواس و عدس
- ربع کیلو ریواس خورد شده
- 2 ق غ روغن زیتون
- 2 ق چ دانه خردل
- 2 و نیم ق چ زیره نسابیده
- 3 ق غ زنجبیل تازه رنده شده
- 3 پر سیر له شده
- 1 پیاز بنفش متوسط خوردشده
- نصف فنجان کشمش
- 1 فنجان عدس
- 3 ونیم فنجان آب مرغ یا سبزیجات یا قرص
- 6 فنجان اسفناج خوردشده
- نصف فنجان گشنیز
زیره و دانه خردل رو در یک قاشق روغن تفت میدیم .( فکر کنم جای دانه خردل بشه دانه گشنیز استفاده کرد)
سیر و زنجبیل رو داخل ادویه ها میریزیم یه هم می زنیم. نمک و فلفل اضافه می کنیم ودر ظرف رو میگذاریم و از روی حرارت بر می داریم.
در یک قابلمه دیگر بقیه روغن را ریخته پیاز را در آن طلایی می کنیم.کشمش رو اضافه کرده تفت می دیم. عدس و آب مرغ رو اضافه کرده درش رو میگذاریم 25 دقیقه با حرارت ملایم. ریواس و اسفناج رو اضافه می کنیم تا 10 دقیقه دیگر بپزد.
با گشنیز خورد شده تزیین می کنیم.
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: