پلو لیمویی ادویه ای
- 2 ق غ روغن
- 1 ونیم ق چ تخم خردل
- 1 ونیم ق چ زردچوبه
- 1 پیاز کوچک اسلایس شده
- 2 پر سیر نازک ورقه شده
- 1 فلفل قرمز تند حلقه شده ( یا چند عدد فلفل سبز تند کوچک) یا فلفل قرمز پرک
- 2 فنجان برنج
- ربع فنجان آبلیموی تازه
- 4 تکه پوست لیمو ( از قسمت زرد پوست لیمو به صورت نوار 2 در 4 سانتیمتر)
- 2 ق چ نمک
- 1/2 فنجان بادام هندی یا بادام زمینی
دانه خردل و زرد چوبه رو در روغن تقت میدیم بعد سیر و پیاز و فلفل رو اضافه می کنیم وتفت میدیم تا پیاز طلایی بشه. برنج و پوست لیمو رو با 3 فنجون آب به قابلمه اضافه می کنیم. وقتی به جوش اومد درش رو می بندیم و میذاریم دم بکشه.
وقتی دم کشید آبلیمو رو اضافه می کنیم 15 دقیقه دیگه با در بسته بمونه. آخر کار با چنگال برنج رو از هم باز و بادام ها رو با اون مخلوط می کنیم.
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: