دلمه فلفل Stuffed Peppers
این غذا رو خودم ترجمه کردم. حتی شکلشم دهن آدمو آب می ندازه!
مواد لازم:
4 عدد
فلفل سبز دلمه ای
1 لیوان
گوشت گوجه فرنگی مربعی خرد شده
250 گرم
گوشت یا مرغ چرخ کرده
1 قوطی
کنسرو لوبیا
1 عدد کوچک
پیاز ریز شده
یک چهارم لیوان
کرفس ریز شده
بمقدار لازم
نمک، فلفل
نصف قاشق غذاخوری
پودر زیره
1 قاشق مرباخوری
پودر سیر
2 لیوان
برنج پخته شده
1 لیوان
پنیر چدار رنده شده
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را روی حرارت قهوه ای می کنیم.
سر فلفل دلمه ای ها را می بریم و داخلشان را خالی می کنیم.
پیاز و کرفس را به گوشت اضافه می کنیم. وقتی تغییر رنگ دادند، از روی حرارت برداشته و آب اضافی آنرا می گیریم. سپس گوجه فرنگی و لوبیا و ادویه را اضافه می کنیم. می گذاریم 10 تا 15 دقیقه ریز ریز بجوشد.
فلفل دلمه ای ها را در ظرف مخصوص فر می چینیم.
برنج را با موادمان مخلوط می کنیم و فلفل ها را از مایه پر می کنیم. 50 دقیقه با حرارت متوسط فر روی شعله ی پایینی بماند. سپس پنیر را ریخته و می گذاریم با شعله ی بالای فر 10 دقیقه ی دیگر بماند.
منبع: newfoodie.com Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4برچسب: ،