پولنتای گریل شده با جوجه
مواد لازم:
روغن زیتون خالص
5 قاشق غذاخوری مجزا
پیاز قرمز نازک خرد شده
1 عدد کوچک
فلفل دلمه ای زرد رنگ
1 عدد مربعی خرد شده
(دانه ها و گوشتش خارج شود)
گوجه فرنگی مربعی خرد شده
2 عدد
سینه ی مرغ بدون پوست و استخوان
2 عدد
بصورت نوارهای 3 سانتی متری خرد شده
و با نمک و فلفل مزه دار شود))
آب مرغ
1 استکان
آویش تازه ی خرد شده
1 قاشق مرباخوری
پولنتای شکل دار
4 تکه به عرض 10 سانتی متر
نمک، فلفل سیاه
برشهای نازکی از فلفل قرمز تند
بمقدار لازم
طرز تهیه:
در یک قابلمه ی نچسب روی حرارت ملایم 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را گرم می کنیم. پیاز را ریخته و سریع با حرارت بالا سرخ می کنیم تا زمانی که طلایی شود. فلفل دلمه ای را ریخته و می گذاریم تا نرم شود. سپس گوجه فرنگی را ریخته، با نمک و فلفل مزه دارش می کنیم و می گذاریم گرم بماند.
در قابلمه ی دیگری روی حارت متوسط 2 قاشق روغن زیتون را گرم می کنیم.سینه های مرغ مزه دار شده را می ریزیم و تا وقتی که طلایی شود سرخ می کنیم. سپس مواد آماده شده در قابلمه ی اولی را روی سینه های مرغ می ریزیم. آب مرغ، آویشن و برشهای فلفل قرمز تند را اضافه می کنیم و می گذاریم ریز ریز بجوشد. باید تا زمانی که کمی غلیظ شود بپزد.
در این زمان یک ماهیتابه ی تخت راروی حرارت ملایم می گذاریم وبا قلم مو کف آن یک قاشق روغن باقیمانده را پخش می کنیم. پولنتا را روی آن می گذاریم و 2 تا 3 دقیقه هر طرفش را کباب می کنیم.
پولنتا را در ظرف مخصوص سرو می چینیم و با مخلوط مرغ رویش را می پوشانیم.
برچسب: ،