مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

پولنتای گریل شده با جوجه

مواد لازم:

روغن زیتون خالص

5 قاشق غذاخوری مجزا

پیاز قرمز نازک خرد شده

1 عدد کوچک

فلفل دلمه ای زرد رنگ

1 عدد مربعی خرد شده

(دانه ها و گوشتش خارج شود)

گوجه فرنگی مربعی خرد شده

2 عدد

سینه ی مرغ بدون پوست و استخوان

2 عدد

بصورت نوارهای 3 سانتی متری خرد شده

 و با نمک و فلفل مزه دار شود))

آب مرغ

1 استکان

آویش تازه ی خرد شده

1 قاشق مرباخوری

پولنتای شکل دار

4 تکه به عرض 10 سانتی متر

نمک، فلفل سیاه

 

برشهای نازکی از فلفل قرمز تند

بمقدار لازم

طرز تهیه:

در یک قابلمه ی نچسب روی حرارت ملایم 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را گرم می کنیم. پیاز را ریخته و سریع با حرارت بالا سرخ می کنیم تا زمانی که طلایی شود. فلفل دلمه ای را ریخته و می گذاریم تا نرم شود. سپس گوجه فرنگی را ریخته، با نمک و فلفل مزه دارش می کنیم و می گذاریم گرم بماند.

در قابلمه ی دیگری روی حارت متوسط 2 قاشق روغن زیتون را گرم می کنیم.سینه های مرغ مزه دار شده را می ریزیم و تا وقتی که طلایی شود سرخ می کنیم. سپس مواد آماده شده در قابلمه ی اولی را روی سینه های مرغ می ریزیم. آب مرغ، آویشن و برشهای فلفل قرمز تند را اضافه می کنیم و می گذاریم ریز ریز بجوشد. باید تا زمانی که کمی غلیظ شود بپزد.

در این زمان یک ماهیتابه ی تخت راروی حرارت ملایم می گذاریم وبا قلم مو کف آن یک قاشق روغن باقیمانده را پخش می کنیم. پولنتا را روی آن می گذاریم و 2 تا 3 دقیقه هر طرفش را کباب می کنیم.

پولنتا را در ظرف مخصوص سرو می چینیم و با مخلوط مرغ رویش را می پوشانیم.



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۴۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)