ماکارونی آسیایی با میگو Asain Noodle Toss With Shrimp
اینهم یک نوع ماکارونی با طعم جدید، مناسب برای کسانی که مزه ی میگو را نمی پسندند ! چون مزه ی آن در این غذا کاملا عوض شده.
مواد لازم:
ماکارونی نصف شده
250 گرم
میگو پخته شده
250 گرم
بروکلی خرد شده
1 فنجان
پیاز قرمز خرد شده
نصف فنجان
فلفل سبز دلمه ای
نصف فنجان
پودر پیاز
1 قاشق غذاخوری
پودر سیر
1 قاشق غذاخوری
پنج ادویه ی چینی
1 قاشق غذا خوری
سس مخصوص ماهی
در صورت تمایل
1 قاشق غذا خوری
سویا سس
یک چهارم فنجان
عصاره ی سبزیجات یا مرغ
1 بسته
آرد ذرت
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ماکارونی را طبق دستور العمل آن بپزید. پس از آبکش کردن سه چهارم فنجان از آب آن را با عصاره ی مرغ یا سبزیجات مخلوط می کنیم.
پیاز، فلفل سبز، بروکلی و میگو را سریع روی حرارت زیاد کمی تفت می دهیم. ادویه، سویا سس، سس ماهی و عصاره ی مرغ حل شده در آب رابه آن اضافه می کنیم. آرد ذرت را در کمی آب سرد حل کرده و به مواد روی حرارت زیاد می افزاییم. در نهایت ماکارونی را ریخته و مخلوط می کنیم.
نکته: اضافه کردن سس ماهی کاملا اختیاری است.
نکته: طعم این غذا بخاطر پنج ادویه ی چینی است که دستور آن راهم برایتان می گذارم.
منبع: newfoodie.com
برچسب: ،