سوفله ماکارون
بازهم از آشپزی روز
مواد لازم:
1 بسته
ماکارونی رشته ای درسته آبکش شده
200 گرم ورقه شده
کالباس مرغ یا گوشت
2 عدد متوسط
گوجه فرنگی خرد شده
نصف بسته
پنیر پیتزا رنده شده
100 گرم
کدو ی خام ورقه شده
100 گرم
قارچ خرد شده
2 عدد
تخم مرغ
بمقدار لازم
سس گوجه فرنگی
بمقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه
برای چرب کردن ظرف
روغن
طرز تهیه:
ماکارونی و تخم مرغها را با هم مخلوط می کنیم به اضافه ی زردچوبه و فلفل و نمک. ته ظرف پیرکس مان را کمی روغن می زنیم. کدو را می چینیم. برای ردیف دوم، یک سوم ماکارونی را روی کدوها می ریزیم. برای ردیف سوم گوجه فرنگی را می چینیم. دوباره یک سوم ماکارونی را می ریزیم. برای ردیف پنجم قارچ را می چینیم، کمی سس گوجه ریخته و بعد ورقه های کالباس را می چینیم. در انتها یک سوم نهایی ماکارونی را می ریزیم و با پنیر پیتزا رویش را می پوشانیم.
فر را از 10 دقیقه ی قبل روشن می کنیم. 10 با حرارت پایینی و سپس تا زمان طلایی شدن پنیر با شعله ی بالایی بماند.
برچسب: ،