خوراک کاری پانانگ (Quick Thai Panang Curry (Gluten-Free
یک نوع غذای تایلندی! این غذا با برنج سرو می شود و بخصوص مناسب اوایل تابستان است، یعنی فصل لوبیا سبز تازه!
مواد لازم برای سس خوراک:
پودر فلفل قرمز
به میزان دلخواه
نمک
1 قاشق چای خوری
زنجبیل تازه، خورد شده
2 قاشق غذاخوری
زیره بوداده شده
1 قاشق چای خوری
سیر خورد شده
1قاشق غذاخوری
موسیر خورد شده
1قاشق غذاخوری
بادام یا بادام زمینی بوداده
1 قاشق غذاخوری
چیپس میگو یا میگو سوخاری
کمی
کره ی بادام زمینی
2 قاشق غذاخوری
پوست لیمو ترش رنده شده
1قاشق چای خوری
شکر سرخ
1 قاشق غذاخوری
گشنیز تازه، ریز شده
4/1 فنجان
تمام مواد را در مخلوط کن بریزید و آنقدر بزنید که حالت رب پیدا کند. سپس بگذارید مدتی در دمای اتاق بماند.
مواد لازم برای خوراک:
روغن مایع
1قاشق غذاخوری
روغن کنجد
1 قاشق چای خوری
گوشت لطیف مرغ یا گاو
2 فنجان، خورد شده
قارچ دکمه ای
1 فنجان، خورد شده
لوبیا سبز
2 فنجان، خورد شده
سس مخصوص ماهی
2 قاشق غذاخوری
شیر نارگیل
2/1 فنجان
آب مرغ
1 فنجان
گشنیز تازه، ریز شده
4/1 فنجان
ریحان تازه، ریز شده
4/1 فنجان
آب نصف عدد لیمو ترش
طرز تهیه:
سس بدست آمده را حدود 2 دقیقه در روغن داغ سرخ کنید، این کار باعث می شود طعم آن درآید. گوشت را بریزید و در حین سرخ شدن با سس مخلوط کنید، روی حرارت متوسط هم بزنید تا زمانی که گوشت شروع به پختن کند. سپس لوبیاسبز و قارچ را بریزید و تا زمانی که شوع به نرم شدن کنند به سرخ کردن ادامه دهید. آب مرغ را بریزید و اجازه بدهید مدتی بپزد. سپس آب لیمو، سس ماهی و سبزی معطر را اضافه کنید. باز دقایقی به سرخ کردن ادامه دهید. بعد شیر نارگیل را بریزید، حرارت را کم کنید و ادویه بزنید. حال روی برنج سرو کنید.
منبع:www.celiac.com
برچسب: ،