نان لیمو Lemon Bread
مواد لازم:
آرد
4/3 1 فنجان
شکر
4/3 فنجان
بیکینگ پودر
2 قاشق غذاخوری
نمک
4/1 قاشق چایخوری
تخم مرغ زده شده
1 عدد
شیر
1 فنجان
روغن
4/1 فنجان
رنده پوست لیمو ترش
2 قاشق غذاخوری
آب لیمو
1 قاشق غذاخوری
آب لیمو
2 قاشق غذاخوری
شکر
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آرد، 4/3 فنجان شکر، بیکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط می کنیم.
در ظرف دیگری تخم مرغ، شیر، روغن و 1 قاشق غذاخوری آبلیمو را مخلوط می کنیم. سپس این مخلوط را به مواد خشک اضافه کرده و هم می زنیم. بعد رنده ی پوست لیمو را می ریزیم و مخلوط می کنیم.
خمیر را در قالب چرب شده ی گردی به ابعاد 8*4*2 می ریزیم. در فر با حرارت 175 درجه ی سانتی گراد به مدت 55 دقیقه بماند. برای اطمینان خلال دندانی را وسط آن فرو می کنیم، اگر چیزی از مواد به خلال نچسبد آماده است.
در حین پخت کیک، 2 قاشق غذاخوری آبلیمو را با 1 قاشق غذاخوری شکر مخلوط می کنیم، شکر باید کاملا در آبلیمو حل شود.
وقتی کیک پخت آنرا از فر بیرون می آوریم و تمام مایه ی شکر و آبلیمو را با برس روی آن می مالیم( هرچند بنظر زیاد بیاید). 10 دقیقه در همان قالب بماند، سپس از قالب جدا کرده و می گذاریم کاملا سرد شود.
روی کیک را بپوشانید و بگذارید چند ساعت بماند تا مزه ی مواد به خورد هم برود. سپس سرو کنید.
ihavetosay.typepad.com منبع:
برچسب: ،