کیک کنجد صبحانه
/*
/*]]>*/
برچسب: ،
مواد لازم:
پودر نارگیل
1/4 فنجان
نمک
1/4 چایخوری
جوش شیرین
1/4 چایخوری
تخم مرغ
3 عدد
عسل
1/4 فنجان
روغن هسته انگور
1/4 فنجان
عصاره لیمو
1 قاشق غذاخوری
کنجد
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
در ظرفی پودر نارگیل، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط می کنیم. در ظرف دیگری تخم مرغ و عسل و روغن را ترکیب می کنیم.مواد خشک و تر را باهم مخلوط می کنیم و کنجد را در آن می ریزیم.
قالب های مخصوص کیک چایی را چرب می کنیم و مواد را با قاشق در آنها می ریزیم. در فر با حرارت 175 درجه ی سانتی گراد به مدت 10- 8 دقیقه بماند. سپس می گذاریم سرد شود وبعد سرو می کنیم.
از این مقدار مواد حدود 24 کیک کوچک بدست میاید.
منبع:elanaspantry.com
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: