پودینگ تاپیوکا Tapioca Pudding
v:* {behavior:url(#default#VML);}
o:* {behavior:url(#default#VML);}
w:* {behavior:url(#default#VML);}
.shape {behavior:url(#default#VML);}
/*
/*]]>*/
برچسب: ،
صبحانه، میان وعده یا دسری خوشمزه! در این دسر" چیا" به کار رفته بود که با توجه به عملکردش من تخم شربتی رو جایگزین کردم. نوش جان!
مواد لازم:
بادام هندی
1 فنجان
آب
3 فنجان
عسل
2 قاشق غذاخوری
وانیل
1قاشق چایخوری
نمک
8/1 قاشق چایخوری
تخم شربتی
4/1 فنجان
مخصوص 4-2 نفر
طرز تهیه:
بادام هندی و آب را در مخلوط کن بریزید و تا زمان یکنواخت شدن مخلوط کنید.سپس عسل و وانیل را ریخته و دوباره مخلوط کنید.
تخم شربتی را در ظرف مخصوص سرو بریزید و مخلوط بادام هندی را روی آن ریخته و حسابی هم بزنید.
دسر را حداقل 8 ساعت در یخچال قرار دهید.
نکته: اگر بادام هندی از قبل خیس خورده باشد (آب آن را دور بریزید) دسر غلیظ و خامه مانند می شود.
نکته: در صورت تمایل می توانید در این دسر از کمی دارچین استفاده نمایید.
نکته: این دسر تا 3 روز در یخچال قابل نگهداری است.
elanaspantry.comمنبع:برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: