تاهینی یا رب کنجد Tahini or sesame paste
/*
/*]]>*/
برچسب: ،
می شه گفت تاهینی همون کره ی بادوم زمینیه که بجای بادوم توش از کنجد استفاده شده. از تاهینی در غذاهای خاورمیانه ای استفاده می شه و بخصوص در تهیه ی نوعی غذا به نام هوموس که در واقع پوره ی نخود آبگوشتی پخته ست که با لیمو و سیر مزه دار شده . درپخت باباقانوج و حلوا هم از اون استفاده می شه.
مواد لازم:
کنجد به مقدار زیاد
طرز تهیه:
کنجد ها را یک روز کامل در آب خیس کنید. سپس آنها را با دست مالش دهید تا پوسته ی کنجد ها جدا شود. بعد آب ظرف را خالی کرده و کنجد ها را در ظرفی محتوی آب شور می ریزیم. در این مرحله پوسته ی کنجد ها روی آب می ماند و کنجد های بدون پوست ته نشین می شوند.
سپس کنجد را بو می دهیم و بعد در آسیاب می ریزیم تا روغن آن در آید و خمیر رب مانند یکدستی بدست دهد.
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: