کلوچه کره ی بادام زمینی، تاهینی و خرده شکلات Peanut Butter, Tahini & Chocolate Chip Cookies (Gluten
/*
/*]]>*/
برچسب: ،
مواد لازم:
آرد برنج
1/3 فنجان
آرد ذرت
1/3 فنجان + 1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر
½ قاشق چایخوری
نمک
¼ قاشق چایخوری
کره
2 قاشق غذاخوری
کره بادام زمینی
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
عسل
1-2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ
1 عدد
وانیل
1/8 قاشق چایخوری
شکلات تلخ 70% خورد شده+ زنجبیل خورد شده
¼ فنجان
طرز تهیه:
فر را با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد گرم کنید.
آرد ها، بیکینگ پودر و نمک را باهم الک کنید. در ظرف جداگانه ای کره، کره ی بادام زمینی و تاهینی را آنقدر با همزن بزنید تا کرم رنگ شود، سپس عسل، تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
آرد را تدریجا روی مواد تر الک کنید و هم بزنید. در نهایت خرده شکلات ها و زنجبیل را بریزید.
روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و مواد را قاشق قاشق روی آن بریزید. 15 دقیقه در فر بماند، یا تا زمانی که طلایی رنگ شود.
teafactory.wordpress.com منبع:
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: