رب کاری curry paste
/*
/*]]>*/رب کاری یکی از مواد اصلی در تهیه
غذاهای تایلندی است . این رب مخلوطی از ادویه جات و گیاهان معطر است که جایگزین پودر
کاری یا ادویه در غذا می شود و سه رنگ دارد: قرمز، زرد و سبز.
برچسب: ،
مواد لازم:
5 قاشق غذاخوری
پودر گشنیز
7 قاشق غذاخوری
پودر زیره
1 قاشق غذاخوری
پاپریکا (فلفل قرمز شیرین)
1 قاشق غذاخوری
زردچوبه
1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز
1 عدد
فلفل قرمز ریز خرد شده
2.5 سانتی متر، رنده شده
زنجبیل
1 بوته
سیر له شده
1 فنجان
روغن گیاهی
طرز تهیه:
زنجبیل، سیر و فلفل را در روغن نیمه داغ برای 2 دقیقه سرخ کنید. بقیه ی ادویه جات را بریزید و برای 2 دقیقه ی دیگر روی حرارت بالا سرخ کنید. رب را در ظرفی هوا ناپذیر بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
منبع: curryfrenzy.com
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: