مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

مرغ هلویی Roast Chicken with Peaches

/* /*]]>*/

این دستور رو با نگاهی به سایت (realsimple.com) تهیه کردم. در اون سایت از آویشن تازه و موسیر تازه و سرکه هم استفاده شده. من اول بجای موسیر، یک پیاز رو حلقه کردم و کف ظرف نچسب چیدم ولی وسط پخت چنان بوی بدی بلند شد که ظرف رو از فر درآوردم و پیاز هارو خارج کردم! ولی موقع سرو یه کم سرکه توش ریختم!

در سایت (cooks.com) از لیمو و عسل و سس کچاپ برای چاشنی استفاده شده، اونم یه جورشه که می تونید امتحان کنید.

روشی هم که برای برطرف کردن بوی زهم مرغ نوشتم از یه آشپز واقعی یاد گرفتم و اولین بار بود که استفاده کردم. واقعا موثره.

مواد لازم:

مرغ درسته یا تکه های مرغ

یک و نیم کیلوگرم

روغن زیتون تصفیه شده

به میزان لازم

نمک و فلفل

به میزان لازم

هلوی پوست کنده 4 یا 8 قاچ شده

4 عدد

برگ بو خشک

4 عدد

 

طرز تهیه:

مرغ و برگ بو را در قابلمه ای قرار دهید. سطح آن را با آب سرد بپوشانید و بگذارید روی حرارت تا جوش بیاید. سپس مرغ را از ظرف خارج کنید و آب و برگ بو را دور بریزید. این کار باعث می شود بوی زهم مرغ تا حد زیادی از بین برود، در عین حال آب سرد باعث می شود مواد مغذی مرغ از بین نرود.

سپس مرغ را خشک کنید. روی آن با قلم مو روغن زیتون بمالید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.

کف ظرف نچسبی هلو بچینید، مرغ را روی آن قرار دهید و سطح مرغ را هم با هلو بپوشانید. سپس در ظرف را بگذارید و در فر با حرارت 200 درجه ی سانتی گراد به مدت 60 دقیقه قرار دهید.



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)