سوپ گوجه فرنگی و ریحان Homemade Tomato Basil Soup
/**//*]]>*/
برچسب: ،
/**//*]]>*/
این سوپ شما را در سرمای زمستان گرم می کند. می توان روی آن برگ ریحان خرد شده و پنیر پارمزان رنده شده ریخت. حتی می توان در آن از گوشت چرخ کرده یا گوشت قلقلی استفاده کرد تا به سوپ پروتئین اضافه شود.
مواد لازم:
گوجه فرنگی
400 گرم
روغن زیتون تصفیه شده
سه چهارم پیمانه
نمک و فلفل سیاه
به میزان لازم
کرفس مربعی خرد شده
1 ساقه
هویج مربعی خرد شده
1 عدد کوچک
پیاز مربعی خرد شده
1 عدد
سیر له شده
2 حبه
آب مرغ
1 پیمانه
برگ بو
1 برگ
کره
2 قاشق غذاخوری
برگ ریحان خرد شده
یک چهارم پیمانه
خامه در صورت تمایل
نصف پیمانه
طرز تهیه:
فر را با حرارت 250 درجه ی سانتی گراد (450 فارنهایت) گرم کنید.
قسمت های سفت گوجه فرنگی را خرد کنید و محتویات آن را نگه دارید. گوجه فرنگی را در ظرف مخصوص فر پخش کنید، نمک و فلفل بزنید و یک چهارم پیمانه روغن زیتون را به آن اضافه کنید. سپس بگذارید در فر به مدت 15 دقیقه بماند.
در این حین در قابلمه ای بقیه ی روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. کرفس، هویج، پیاز و سیر را در آن بریزید و 10 دقیقه بپزید تا سبزیجات نرم شوند. گوجه فرنگی تفت داده شده، آب گوجه فرنگی نگه داشته شده، آب مرغ، برگ بو و کره را هم در قابلمه بریزید. سپس بگذلرید ریزریز بجوشد تا سبزیجات کاملا نرم شوند: حدود 15 تا 20 دقیقه.
در این زمان ریحان و در صورت تمایل خامه را اضافه کنید، دقت کنید این سوپ خودش حالت کرم مانند دارد و نیازی به خامه نیست.
در آخر سوپ را با گوشت کوب برقی پوره کنید.
منبع: themovementdallas.wordpress.com
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: