ماسالای تخم مرغ Egg Masala
ماسالا در آشپزی هندی به خوراکی گفته می شود که از مخلوط چند ادویه یا چاشنی درست شده . ماسالای تخم مرغ یک غذای معروف هندی است که با برنج سرو می شود.
رب تمبر هندی همان تمبر هندی بسته بندی شده ی خودمان است که به عنوان خوراکی مصرف می کنیم، ولی منظور میوه ی تمبر هندی نیست!
این دستور برای یک نفر نوشته شده که به تعداد نفرات آن را چند برابر کنید.
مواد لازم:
تخم مرغ
1 عدد
پیاز خرد شده
1 عدد
رب گوجه فرنگی
3 قاشق چایخوری
یا 1 عدد گوجه فرنگی بزرگ خرد شده
رب یا آب تمبر هندی
یک هشتم قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز
1 قاشق چایخوری
گشنیز تازه خرد شده
طرز تهیه:
تخم مرغ را با مقدار کافی آب و کمی نمک (برای جلوگیری از شکستن پوسته ی تخم مرغ) به مدت 10 دقیقه آب پز کنید، سپس پوست آن را جدا کنید و روی آن با چاقو چند چاک بزنید یا آن را نصف کنید.
کمی روغن در ماهیتابه ای بریزید ، پیاز را تفت دهید تا شفاف شود. گوجه فرنگی یا رب گوجه را اضافه کنید وهم بزنید تا رنگ رب در آید و یا آب گوجه فرنگی کمی جمع شود.
سپس پودر فلفل قرمز و پودر تخم گشنیز را بریزید و سرخ کنید تا زمانی که روغن از ماسالا جدا شود. بعد آب تمبر را اضافه کنید و به میزان دلخواه نمک بزنید(در صورت تمایل کمی آب اضافه کنید.)
زمانی که مواد جوش آمد تخم مرغ و گشنیز تازه را اضافه کنید و با برنج سرو کنید.
منبع: jasu.wordpress.comبرچسب: ،