مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

گارم مساله، ادویه جادویی The Magic Spice - Garam Masala

"گارم مساله " یا "گرام ماسالا" یک ادویه ی متداول هندی است که در اکثر غذاهای آشپزی هند و آسیای جنوب شرقی به کار می رود. گارم به معنی "تند "و مساله به معنی "مخلوط "است، چون این ادویه خودش مخلوطی از چندین ادویه است.

 بهتر است این ادویه را همزمان با پخت غذا آماده کنید ولی می شود مقداری از آن را آماده کنید و تا چند ماه در یک ظرف هواناپذیر نگهداری کنید.

من اینجا این ادویه را برای غذای مگی گورنگ (مالزی) و غذای  ناسی گورنگ (اندونزی) ترجمه می کنم.

طرز تلفظ گارم مساله به این صورت است: gaarem mesaale

مواد لازم:

تخم گشنیز

4 قاشق غذاخوری

زیره سبز

1 قاشق غذاخوری

دانه ی فلفل سیاه

1 قاشق غذاخوری

زیره سیاه

1 ½ قاشق غذاخوری

زنجبیل خشک

1 ½ قاشق غذاخوری

هل سیاه

¾ قاشق غذاخوری ( حدود 3 یا 4 دانه هل بزرگ)

برگ بو خشک خرد شده

¾ قاشق غذاخوری

میخک

¾ قاشق غذاخوری

چوب دارچین

¾ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ماهیتابه ای چدنی را روی حرارت متوسط گرم کنید و بتدریج تمام مواد بجز زنجبیل را در آن بو بدهید (هل را به صورت کامل بریزید) تا زمانی که ادویه ها چند پرده  تیره تر شوند، بعد زنجبیل را اضافه کنید و گهگاه هم بزنید.

 نباید بخواهید با زیاد کردن شعله سرعت بودادن را بالا ببرید، چون پوسته ی ادویه ها سریع می سوزد و میانشان خام می ماند.

وقتی ادویه ها به حد کافی بو داده شدند حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا ادویه سرد شود. وقتی کاملا سرد شد دانه های هل را از پوسته خارج کنید و دوباره با مواد داخل ماهیتابه مخلوط کنید.

ادویه ها را با هم آسیا کنید و در یک ظرف هواناپذیر و در محلی خشک و خنک نگهداری کنید.

منبع:  indianfood.about.com

 





برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)