مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

قلیه عدس

یه کتاب خیلی قدیمی آشپزی پیدا کردم به اسم "نوش جان کنید" نوشته منصوره ابراهیمی. تاریخ چاپش روش نوشته نشده ولی قیمتش 200 ریال بوده! میگم که، خیلی قدیمیه.

توی کتاب طرز تهیه ی انواع غذاهای ایرانی و خارجی نوشته شده، بعضی دستوراش خیلی جالبند. عکس رنگی هم داره، ولی مربوط به غذاهای کتاب نیستند.

توش یه سری دستور بستنی هم هست که نوشته باید تو یخچال قرار داد، فکر کنم اونموقع فریزر نبوده! خلاصه کتاب جامع و کاملیه.

ازین به بعد بعضی از دستورات شو براتون می ذارم، طرف اونموقع به خواب هم نمی دیده غذاهاش رو اینترنت قرار بگیرن!!!!

غلیه عدس

من خودم تاحالا اسم این غذا رو نشنیده بودم، ترکیب عجیبیه از عدس و اسفناج و کدو!

مواد لازم:

اسفناج

3 کیلو

کدو

1 کیلو

عدس

250 گرم

روغن

150 گرم

گوشت چرخ شده

یا تخم مرغ

200 گرم

8 عدد

پیاز

1 عدد سرخ کرده

نمک و فلفل

 

مخصوص 8 نفر

طرز تهیه:

عدس را با آب بگذارید بپزد، می توانید بجای گوشت چرخ شده استخوان گاو یا گوسفند با این عدس بار کنید. وقتی عدس نیم پز شد اسفناج را کمی خرد کنید و روی آن بریزید. اسفناج که پخت کدو را پوست بکنید و به تکه های کوچک خرد کنید و در اسفناج و عدس بریزید. سپس پیاز داغ را اضافه کنید.

1.اگر با استخوان بار کرده اید که قلیه آماده است، استخوان هایش را در آورید و نمک و فلفل بزنید.

2. اگر می خواهید کوفته ریزه بزنید، به گوشت چرخ کرده نمک و فلفل اضافه کنید و یک عدد سفیده ی تخم مرغ در آن بریزید، ورز دهید و کوفته ریزه درست کنید و در قلیه بیندازید که بپزد.

3. چنانچه می خواهید با تخم مرغ بپزید، در آخر پخت تخم مرغ ها را دانه دانه در ظرفی بشکنید و در قلیه بیندازید.

عده ای هم کوفته ریزه می ریزند و هم تخم مرغ، بسته به میل شماست.

منبع: کتاب "نوش جان کنید"، منصوره ابراهیمی



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)