مربای زردآلو Confiture d Abricote Apricot Jam
دیدید زردآلو اومده؟ البته من که گرفتم هنوز کال بود، بهرحال چند وقت دیگه بازار پر از زردآلو میشه!
اینم یه مربای خوشمزه که به عنوان دسر هم هست.
مواد لازم برای 3 کیلوگرم مربا:
زردآلو بدون هسته نصف شده
( هسته ها را نگه دارید)
2.5 کیلوگرم
شکر
1.5 کیلوگرم
طرز تهیه:
به طور کلی باید زردآلوهای بدون هسته را وزن کنید و به مقدار 4/3 از آن، شکر بریزید.
زردآلو و شکر را لایه لایه در ظرفی بریزید ، به طوری که لایه ی آخر شکر باشد. سپس در ظرف را بگذارید و اجازه دهید یک شب تا صبح بماند.
روز بعد یک مشت از هسته ها را بشکنید و دانه ها را خارج کنید. حدود نیم لیتر آب را جوش آورید، دانه ها را در آن ریخته و بگذارید 5 دقیقه بجوشد. سپس آنها را آبکش کرده و پوسته آنها را جدا کنید.
مخلوط زردآلو و شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار داده سپس به جوش آورید. بعد بگذارید ریزریز بجوشد تا زردآلوها شفاف شوند: یک ساعت یا کمی بیشتر. بعد کف مربا را بگیرید.
سپس دانه های آبکش کرده را درمایه زردآلو بریزید و بگذارید خنک شود.
مربا را در ظرف های دردار نگهداری کنید.
منبع:a-taste-of-france.comبرچسب: ،