مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

بستنی شاه توت Blackberry Ice Cream: Beautifully Luscious

تا شاه توت تموم نشده بجنبید!

مواد لازم:

شاه توت

470 گرم

خامه پرچرب

2 فنجان مجزا

خامه کم چرب یا مخلوط مساوی از شیر و خامه

1 فنجان

شکر

دو سوم فنجان

زرده تخم مرغ

5 عدد

هل

یک چهارم قاشق چایخوری

نمک

یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

1 فنجان خامه پرچرب، خامه کم چرب و شکر را در قابلمه ای روی حرارت متوسط گرم کنید تا به حباب زدن بیفتد، و مرتب هم بزنید.

شاه توت را پوره کنید و از صافی رد کنید.

زرده تخم مرغ ها، نمک و هل را در کاسه ای کاملا باهم مخلوط کنید.

نصف مایه داغ را روی مخلوط تخم مرغ بریزید و وقتی مخلوط شد آن را روی بقیه مایه داغ بریزید و کاملا مخلوط کنید.

مایه را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا حباب بزند، سپس از صافی رد کنید و با بقیه ی خامه مخلوط کنید و صبر کنید تا در دمای اتاق سرد شود.

شاه توت را اضافه کنید و مایه را 4 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس در بستنی ساز فریز کنید.

پیش از سرو بستنی را 2-4 ساعت در فریزر قرار دهید.

منبع: cookingfortwo.about.com

پ.ن.: من چکار کردم؟

من کلا به اندازه 2 فنجان خامه کم چرب داشتم، یک فنجان از اون رو به همراه یک فنجان شیر و 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت  تو قابلمه حرارت دادم.

بجای 4 تا از 2 تا زرده استفاده کردم، چون ترسیدم بوی زهمش با بستنی بمونه. بجای هل هم وانیل ریختم چون ترسیدم هل بوی زهم تخم مرغ رو از بین نبره.

مایه رو برای بار دوم حرارت ندادم، چون به نظرم زیادی غلیظ شده بود.

در آخر چون عجله داشتم ،مایه رو کمی که خنک شد یکراست در بستنی ساز ریختم و در فریزر نذاشتم، البته این باعث شد مجبور شم بستنی ساز رو 3 مرحله ی 40 دقیقه ای کار بندازم تا بستنی شکل بگیره، بنابراین توصیه نمی کنم.

در آخر بستنی شکل گرفت و چند ساعت در یخچال گذاشتم، طعم شاه توت در بستنی چشمگیره فقط به نظر خواهرم شکرش کم بود ( اون همه غذاهاش زیادی شیرینه!) ولی شما قبل از فریز کردن بستنی رو بچشید تا شیرینی اش را طبق ذائقه تون تنظیم کنید.



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)